KADROMUZ

Serdar ÖZDEMİR - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞ

1983 Kırşehir/Kaman doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Ankara ‘da tamamladım. Pamukkale Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği 2005 mezunuyum. 2005 yılında Düzce Akçakoca Öğretmen olarak atandım.1 yıl müdür vekili olarak çalıştığım Akçakoca’dan 2006. Yılın da  Kırşehir’e tayin oldum.

4 yıl öğretmenlik yaptığım Boztepe Mehmetçik İlköğretim okulundan,Kaman Yenihayat İlkokuluna öğretmen olarak  1 yıl çalıştıktan sonra Fatma Ana Anaokulu Kurucu Müdürlüğü atandım.5 Yıl görev yaptıktan sonra Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğüne Müdür olarak Atandım halen Okul Müdürü Olarak görev yapmaktayım. 2020 Yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisans yaptım.İl  genelinde Okul Öncesi Güçlendirme Projesi kapsamında 2012 Okul Öncesi Eğitim Programı Hazırlanmasında görev aldım.Okul Öncesi El Ele materyali hazırlanması ve tanıtımında hizmet içi eğitici eğitimi ve tanıtımında bulundum.Evli ve İki Çocuk babasıyım.

Serdar ÖZDEMİR

E-Posta